Dark chocolate & Pear squares | Carrés au chocolat noir & Poire


Portion(s) : 8 – 10
Time : 1 H. | Temps : 1 H.
 Ingredients:
¼ cup butter
¼ cup Philadelphia cream cheese
¼ cup white sugar
1/3 cup cocoa powder
1 teaspoon vanilla extract
1 egg
2 cups of Graham cookies crumbs
1 cup shredded coconut
½ cup chopped Walnuts
1 Bartlet pear, cleaned and thinly sliced 
3 squares (15 g.) dark chocolate (or Nutella) melted

What to do:
  1. In a saucepan, at medium heat melt butter, cream cheese, sugar, cocoa powder and vanilla extract together with a whip.
  2. Add the egg and whisk well to cook the egg without lumps. Remove excess preparation on the whip and remove from the heat.
  3. With a spatula, stir the Graham crumbs, shredded coconut and chopped walnuts in the mixture. File the dough in the bottom of an 8 x 8 or rectangular dish of your choice and press evenly.
  4. Spread pear’s slices on the base and decorate with the melted dark chocolate on top. Refrigerate 45 minutes or until everything is well cooled and enjoy!
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Ingrédients :
¼ tasse de beurre
¼ tasse de fromage à la crème Philadelphia
¼ tasse de sucre blanc
1/3 tasse de cacao en poudre
1 c. à thé d’extrait de vanille
1 œuf
2 tasses de biscuits Graham émiettés
1 tasse de noix de coconut râpé
½ tasse de noix de Grenobles hachées
1 poire Bartlet mûre, lavé et tranché mince  
3 carrés (15 g.) de chocolat noir (ou nutella) fondu




Ce qu’il faut faire :
  1. Dans un chaudron, faire fondre à feu moyen le beurre, le fromage à la crème, le sucre, le cacao et l’extrait de vanille ensemble avec l’aide d’un fouet.
  2. Ajouter l’œuf et bien fouetter pour qu’il cuisse sans faire de grumeau. Retirer l’excédent de la préparation sur le fouet et retirer du feu.
  3. Avec l’aide d’une spatule, incorporer les biscuits Graham, la noix de coconut et les noix hachées au mélange. Déposer la pâte dans le fond d’un moule carré 8 x 8 ou rectangulaire de votre choix et bien presser uniformément.
  4. Étaler les tranches de poire sur la base et décorer de coulis de chocolat noir fondu sur le dessus. Réfrigérer 45 minutes ou jusqu’à ce que le tout soit bien refroidit et déguster !

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