Portion(s) :
3 – 4
Time : 20
mins. | Temps : 20 mins.
INGREDIENTS:
INGREDIENTS:
Dressing
2 tablespoons sour cream
1 tablespoon mayonnaise
1 tablespoon maple syrup
Just of half lemon
Salt and pepper
Salad
2 cups cooked quinoa
1 can of chickpeas, rinsed and drained
½ orange pepper cut un dices
1 ½ cup broccoli, finely chopped
1/3 cup strawberry, cut in small pieces
1/3 cup pecan, coarsely chopped
Salt and pepper
WHAT TO DO:
- In a small bowl, combine all the ingredients for the dressing and set aside.
- In a large service bowl, combine all the ingredients for the salad, mix the dressing and seasoned to taste.
- Serve immediately for a meal or a side dish with a piece of meat, cooked egg or other of your choice and enjoy!
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INGRÉDIENTS:
Vinaigrette
2 c. à soupe de crème sure
1 c. à soupe de
mayonnaise
1 c. à soupe de
sirop d’érable
Jus d’un demi
citron
Sel et poivre
2 tasses de quinoa
cuit
1 conserve de pois
chiches, rincé et égoutté
½ piment orange
coupé en dés
1 ½ tasse de
brocoli, haché finement
1/3 tasse de
fraise, coupé en petits morceaux
1/3 tasse de
pacane, haché grossièrement
Sel et poivre
CE QU’IL FAUT
FAIRE :
- Dans un petit bol, mélanger tous les ingrédients pour la vinaigrette et réserver.
- Dans un grand bol de service, mélanger tous les ingrédients pour la salade, incorporer la vinaigrette et assaisonner au gout.
- Servir immédiatement en plat principal ou accompagnement avec une pièce de viande, œuf à la coq ou autre de votre choix et déguster!
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