Coconut milk & Yogurt carrots cake | Cake aux carottes, yogourt & Lait de coco

Portions : 8 à 10 slices | tranches
Time : 1h30 | Temps : 1h30
INGREDIENTS :
Cake
11/2 cup all-purpose or whole-wheat flour
½ coconut flour
2 teaspoons baking powder
¼ teaspoon sea salt
¼ teaspoon ground nutmeg
¼ teaspoon ground ginger
½ teaspoon ground cinnamon
2 eggs
¼ cup honey
½ cup brown sugar
½ cup plain yogurt
½ cup coconut milk
1 ½ cup carrots, peeled and shredded

Glaze
½ cup Philadelphia cheese
3 tablespoons powder sugar
1 teaspoon vanilla extract
Shredded coconut to garnish (optional)

WHAT TO DO:
  1. Preheat the oven to 350°F. Butter or line a parchment paper in a bread pan 9 x 5 inches.
  2. In a large bowl, mix flours, baking powder, spices and set aside.
  3. In another bowl, with a electric whisk beat the eggs, honey and the brown sugar to get a smooth and gold texture. Stir the yogurt and the coconut milk in the mixture.
  4. Add the shredded carrots and the liquid ingredients into the dry and mix well to absorb everything together.
  5. Bake for 50 to 60 minutes or until the time a toothpick stand out clean of the cake. Completely cool before spread the glaze on top.
  6. When it’s time to serve, mix all the ingredients for the glaze, except the shredded coconut, in a bowl. Spread the cream cheese glaze on top of the cake with some shredded coconut and enjoy! 



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INGRÉDIENTS :
Cake 
1 ½ tasse de farine blanche ou de blé entier
½ tasse de farine de coconut
2 c. à thé de  poudre à pâte
¼ c. à thé de sel de mer
¼ c. à thé de gingembre moulu
¼ c. à thé de muscade
½ c. à thé de cannelle
2 œufs
¼ tasse de miel
½ tasse de cassonade
½ tasse de yogourt nature
½ tasse de lait de coco
1 ½ tasse de carottes, pelées et râpées

Glaçage 
½ tasse de fromage à la crème Philadelphia
3 c. à soupe de sucre en poudre
1 c. à thé de vanille
 Coconut râpé pour décorer (facultatif)

CE QU'IL FAUT FAIRE:
  1. Préchauffer le four à 350°F. Beurrer ou tapisser de papier parchemin un moule à pain de 9 x 5 pouces. 
  2. Dans un grand bol, mélanger les farines, la poudre à pâte, les épices et laisser de côté.
  3. Dans un autre bol, battre les œufs, le miel et la cassonade jusqu’à obtenir une texture lisse et dorée. Incorporer le lait de coco et le yogourt au mélange.
  4. Ajouter les carottes râpées et les ingrédients liquides dans le mélange sec et bien mélanger pour que le tout soit humecté.
  5. Enfourner 50 à 60 minutes, ou jusqu’à temps qu’un cure-dent ressorte propre du cake. Laisser refroidir complètement avant d’étendre le glaçage.
  6. Au moment de servir, mélanger tous les ingrédients pour le glaçage, sauf le coconut râpé, dans un bol. Étendre le glaçage sur le cake ainsi que des noix de coco râpé sur le dessus et déguster! 

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